Επέτειος δέκα χρόνων για την εθελοντική δράση "Εβδομάδα Αϊκίντο για όλους" στο Ηράκλειο

εικόνα άρθρου
Αυτόν τον Νοέμβριο, από την Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε στον Α.Σ. Αϊκίντο Ηρακλείου Κρήτης(Θ.Ματθαιάκη 31, Κορώνη Μαγαρά) να ανακαλύψουμε μαζί την "Τέχνη της Ειρήνης"!

Μια διοργάνωση θεσμός που για δέκα χρόνια τώρα έχει δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους από τη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου να συνδεθούν με την συναρπαστική τέχνη του Αϊκίντο μέσω των δωρεάν μαθημάτων.

Το Αϊκίντο, μία συναρπαστική ιαπωνική τέχνη με βάση την συνεργασία και την ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων, αναπτύσσετε ραγδαία τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας κερδίσει τον θαυμασμό και την αφοσίωση μικρών και μεγάλων κυρίως λόγω της μη-ανταγωνιστικής φύσης του.

Στο Ηράκλειο η τέχνη διδάσκεται από τον Νίκο Ιλαρίδη, 4ο νταν Αϊκίντο, 3ο νταν Ιάιντο,1ο νταν Ζίου Ζίτσου, πιστοποιημένο εκπαιδευτή από την παγκόσμια έδρα του Αϊκίντο στο Τόκιο και απόφοιτο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν στα πρωινά, απογευματινά και βραδινά μαθήματα δωρεάν!

Πρόγραμμα Εβδομάδας Αϊκίντο

Δευτέρα: 20:00
Τρίτη: 09:00 (πρωί)
Τετάρτη: 20:00
Πέμπτη: 09:00 (πρωί)
Παρασκευή: 20:00


Για περισσότερες πληροφορίες: www.aikido-heraklion.gr, info@aikido-heraklion.gr , Κιν.:6972414419
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι